NOAH

NOAH on kolme fotograafi ühine algatus, mille eesmärk on pakkuda Sulle professionaalset, mugavat, usaldusväärset ja lihtsalt ägedat fotograafi/ videograafi teenust. Pildistame nii fotostuudios kui ka paljudes muudes lokatsioonides, sh arvestame alati ka kliendi enda soovidega. NOAH pildistab kõike, mis tundub põnev – olgu need siis tüdrukuteõhtud, Sinu vanaema sünnipäev, fotosessioon iseendale või hoopis pulmad. Vahvad ideed on alati teretulnud – peaasi, et rõõm ja lust ei rauge 🙂

pille aro noah fotostuudio copy

Pille Aro 

Hindan loomulikku valgust naturaalset ilu ning modelli omapära. Lemmik pildistamis kohtadeks on Muraste ja Noah stuudios, mis just oma suure avaruse ja valgusküllusega aitab kaasa loomulikkuse jäädvustamisel. Valguse ja varjudega saab luua salapära ja rõhutada ilu. Selleks, et jäädvustada meeldejääv portreeseeria või sõbrannade õhtu, on vaja killuke rõõmu ja teine killuke julgust ennast mõnusalt tunda!

kristi heil noah fotostuudio copy

Kristi Heil 

Ma olen pildistanud just for fun üle 10 aasta aga viimased 3 aastat olen aktiivsemalt inimesi pildistanud. Hariduselt olen ma maastikuarhitekt. Ise arvan, et läbi nende kogemuste ja teadmiste tajun ma hästi ümbritsevat ja oskan fotomaailmas sellega mängida. Suurima rõõmuga pildistan ma välisruumis – looduses ja linnaruumis, sest see annab mulle suurema vabaduse ning tihti inimene ise tunneb ka end paremini keskkonnas, millega suhestub. Kohtumiseni stuudios!

kristiin kõosalu noah fotostuudio copy

Kristiin Kõosalu 

Fotograafia armastus tuli juba varajases nooruses, kui terve tuba oli  erinevate sõprade fotodega kaetud. Juurde olen õppinud audiovisuaalset meediat Balti Meedia ja Filmikooli. Täna olen fotograaf ja videograaf. Olen koostööd teinud väga erinevate ja lahedate inimestega, naisteajakirjade, Eesti disainbrändide ja suurfirmade reklaamikampaaniatele. Kirjuta meile noahstuudio@gmail.com!